Beoordelingen van Sakura Castricum

Recente recensies van Sakura Castricum

5 sterren na 579 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, ook gekeken naar mijn opmerking, lekker gegeten. Vind alleen 2.50 bezorgkosten veel als je in het zelfde dorp woont

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Een familiemenu en een maandmenu gecombineerd. Heel erg goed.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima op tijd bezorgd.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 10 personen verschillende gerechten besteld en laten bezorgen. Precies op tijd gebracht, heerlijk warm, heerlijke smaken en lekker veel!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi en het zag er ook prachtig uit.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en bezorgd op de opgegeven tijd

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke poke bowl. Genoten. Bezorging op tijd en netjes.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm snel geleverd en heerlijk als altijd !

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo netjes, de bestelling zou eventueel iets later kunnen zijn ivm grote drukte, ik werd keurig gebeld en het was maar een "paar" minuutjes later, bleek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten en erg vriendelijk personeel. Ruime keuze aan verschillende gerechten, menu's en sushi! ♡

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje later maar wel weer lekker.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

écht lekker en vlot geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verbeteren kan altijd. Maar deze keer was weer zoals we gewend zijn.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed en netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd; echt heerlijk vers eten! We hebben weer zitten smullen

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere sushi

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker bijna wekelijks

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!! Precies op de afgesproken tijd bezorgd! Tot de volgende keer!!!!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk, maar had wel wat warmer gemogen

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk,goed warm en op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de vegetarische sushi box besteld en ik heb er veel haartjes in gevonden, ik heb meteen gebeld om het door te geven en ze hebben aangegeven dat het door de bakjes kwam heel raar verhaal en ze hebben er niks aan gedaan. Mijn vriend had een menu besteld en hij is ziek geworden. Jammer maar nooit meer!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg heerlijk en bedankt voor de extra's.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snelle bezorging! Dat gaan we vaker doen👍

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk en op tijd bezorgt

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeft veel te lang geduurd. Bestelling zou in eerste instantie om 18:50 uur klaar staan. Helaas email gemist dat het 19:15 uur zou worden. Dus om 18:50 aangekomen bleek dat het 19:15 werd. Om 19:15 weer aangekomen werd gezegd dat ze er mee bezig waren. Maar ik moest tot 19:45 wachten tot ik het bestelde kreeg. Ik voelde me gepiepeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer goed verzorgd. Op tijd klaar en heerlijk! Jammer dat er niet in Heemskerk wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg leuk om de mooie Sushi love box te winnen bij Facebook .we hebben er nog een mooie bestelling bij genomen .vriendelijk geadviseerd en per mail besteld . Om de gevraagde tijd stond alles klaar en we hebben heerlijk gegeten met 3 kinderen waarvan de jongste 2 jaar en 5 volwassenen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldoende hoeveelheid voor een familiemenu. Zou wel wat warmer/heter mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen online en op aangegeven tijd kunnen ophalen. Prima, en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger nog achteraan gegaan omdat hij maar de halve bestelling gaf en er ontbrak nog steeds 2 keer kroepoek

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve bezorgster! En onwijs optijd. Natuurlijk ook heeeerlijke sushi

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 25 minuten later dan gepland. Dat is jammer.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede verse sushi. Leuk dat kadootje er bij.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed, maar zoals zo vaak was de bestelling incompleet. Heel vervelend als je thuis komt en er eten mist.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd , snel bezorgd en heerlijk

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Redelijk grote bestelling, mistte helaas 2 soorten sushi, maar de smaak maakte alles goed!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en smaakvolle sushi. Netjes en op tijd bezorgd. Aanrader en komen we nog een keer in de buurt op de camping dan bestellen we zeker weer bij Sakura.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat ik besteld had was top. De bami loempia ongelooflijk héérlijk met al dat vlees erop echt een aanrader

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Besteld en zouden om 7 uur afhalen (want het kon pas vanaf half 8 bezorgd worden, en dat was voor ons echt te laat..) Werden gebeld dat het 19.15 zou worden. Bij aankomst hoorde we dat het "sowieso binnen 10 minuten klaar zou staan" terwijl we uit het gesprek meekregen dat er nog niet eens aan begonnen was.... erg lang moeten wachten, terwijl we dat juist wouden voorkomen door het af te halen. Heel jammer, vaker het geval.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is ons heel goed bevallen

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er snel. De warme gerechten waren nog warm genoeg. De sushi was erg lekker.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel erg goed. Zoals altijd.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas eend veel te droog, waardoor stukken niet eetbaar waren. Loempia met vlees, was doordat het vlees er bovenop lag niet meer knapperig, misschien tip: vlees ernaast leggen

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van alle Japanse hapjes

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling op tijd bezorgd en van prima kwaliteit. Heb begrip voor de bezorgkosten maar vind het vreemd dat daanrnaast ook nog transactiekosten berekend worden. Dit is zeer ongebruikelijk bij betalingen via iDeal

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was laat. En er was iets anders meegegeven als dat wij besteld hadden. En we vroegen om 1 keer Gember en 1 keer wasabi. Dan krijgen we van alles vier keer. Zonde, want de rest word niet gebruikt.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een beetje jammer dat op veel soorten sushi een soort sausje/mayonaise zit. Het lijkt een beetje vernederlandst en is voor de smaak overbodig.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipfilet in bali saus . Volgens 3 personen kipfilet niet goed. Dus terug gestuurd..

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en goed warm.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Chinees in Castricum e.o.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al twee jaar bij Sakura Castricum. En toen de restaurants nog open waren kwamen we ook graag langs. De beste sushi hebben wij hier gegeten, Vandaag kregen we een cadeautje bij onze bestelling, geen idee wat het was maar het was echt heerlijk! Dank jullie wel daarvoor! Wij raden het aan om hier eens te bestellen en/of zodra het kan in het restaurant te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op de afgesproken tijd klaar om mee te nemen naar huis, alwaar we er heerlijk van gegeten hebben. Aanrader!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Witte rijst ontvangen i.pv. nasi, tevens was de witte rijst lauw en heb deze aanvullen dthuis moeten verwarmen.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonweg heerlijk

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!! Heerlijke sushi, super gevulde loempia!! De beste in de wijde omgeving, hier moet je zijn!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg lekker, heel erg vers en snelle bezorging!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, gerechten zijn zeer smaakvol en de sushi is super vers. Bezorging precies op tijd, en zeer vriendelijk. Gerechten komen warm aan. Een aanrader dus.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en er werd zelfs netjes gevraagd of de nasi bij de vegetarische tjap tjoy ook vegetarisch moest zijn. Heel attent! Bezorging was ook netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een familiegerecht voor 4 personen viel de hoeveelheid wat karig uit. De porties per persoon zouden wel wat groter mogen zijn.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en optijd af!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd. Heerlijk!!!! Al moet je er een half uur voor omrijden.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect altijd lekker

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede producten! Correcte bezorging precies op tijd.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel tevreden. Ik vroeg mij gisteren af of onze Lover Box wel vers was?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes aangekomen op de afgesproken tijd en de sushi was heerlijk ik had de crispy box zeker een aanrader ik ga hier vakee bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en goed op temperatuur..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beoordelingen worden eentonig. Wederom topsushi, heerlijk, de lekkerste van alle sushi restaurants die ik geproefd heb, al zijn dat er sinds Sakura nog maar weinig geweest. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van gegeten

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker!!!!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima aardige meid, maar weer geen stokjes!!! en de kok moet zich echt beter verdiepen in japans eten want het is echt vies.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Very super tasty

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk..wij hadden het maand menu voor 4 personen..een min puntje ..weinig krokante kip...de rest was prima qua hoeveelheid...

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld van de sushi Was heerlijk !

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, als altijd!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk zoals wij gewend zijn en flink heet bij openen. Lekker gegeten top restaurant.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere en goed gevulde nasi en bami!!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boven verwachting. Zo lekker 👍

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Combinatie menu was heerlijk. Veel keus ook.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden sushibox Maki mix B besteld. Grote en goed gevulde makis. Die met zalm en wasabimajo was mijn lievelings, met banaan persoonlijk niet mijn smaak. Voldoende wasabi en soja saus erbij gekregen. En de Yaki Ramen was echt super lekker en heel vullend. Dit gaan we zeker vaker bestellen. Een aanrader!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, iets dat per ongeluk miste werd pijlsnel nageleverd Superservice

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling liep vlot.de bezorging correct .en het product eten dus was voortreffelijk.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi ook voor afhalen wij hebben er thuis heerlijk van genoten en een leuk cadeau als extratje was een aangename verrassing

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Lekker warm en snel bezorgd.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Ik zou zo graag dit 1x per week eten....Wacht maar tot ik rijk ben!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Als het niet past in een bak de sushi’s, niet proppen maar gewoon een nieuwe bak aub. Anders vallen sommige sushi’s uitelkaar. Voorderest was het heerlijk 🤤

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteitsverhouding erg scheef. Sushi niet verfijnd, erg grof en deels niet smakelijk genoeg. ( volgens 3 mensen)

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker! Kregen nog een rol extra! Super lief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijk gegeten en het was precies op tijd klaar!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was zoals gewoonlijk weer heerlijk!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren de allerbeste in Castricum!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en goed Chinees eten. Aanrader

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd, goed warm en heerlijk gegeten. 👍🏻😊 Dus een aanrader.,

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

🌈Het was weer Heerlijk👍👍🏽, en zullen net als de jaren hiervoor. Ook de komende 7 maanden gebruik maken van de Heerlijke gerechten van Restaurant Sakura 👍🏾 Kan het iedereen aanbevelen 👊🏽

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, warm en goed verzorgd.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker voor 4 personen menu en nog een beetje over voor morgen.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit. Helaas was nu de babi pangang duidelijk niet vers. Ook de saté was droog en taai. Jammer want is niet wat we gewend zijn! Hopelijk volgende keer beter!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorgen in Heemskerk deden ze niet. Vooruit, dan maar afgehaald. Bleek dat we thuis de verkeerde bestelling mee hadden gekregen. Na telefonisch contact werd ons verteld dat ze de bestelling wilde omwisselen maar dat ze niet in Heemskerk bezorgen, dus of we weer even terug wilde rijden naar het restaurant om de bestelling om te ruilen. Hier gingen wij niet mee akkoord. Even later werd ons verteld dat ze toch wel naar ons kwamen om de bestelling om te wisselen. Al met al waren we weer een uur verder voordat we van ons eten konden genieten. Samengevat: slechte service, maar de sushi was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 3 kwartier later dan aangegeven, dat was bijna 2 uur nadat de bestelling geplaatst en bevestigd was.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Doordat er dit keer geen papier om de boxen zaten, voor het eerst, schoven ze door de auto, waardoor het een beetje een bende was geworden. Gelukkig heeft dit natuurlijk de smaak niet aan getast.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laten brengen: op tijd! Warm! Zeer goede kwaliteit!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maand menu besteld 2 pers. Heerlijk van alles wat lekker veel Kunnen wij 2 dagen van eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op zich oké maar de diverse sushi enz zijn te groot en dik gesneden. Te groot om normaal in je mond te doen eerlijk gezegd. Ook de sashimi was erg grof en dit gesneden. Nori was vrij stug, denk iets te lang van tevoren klaar gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal super tevreden maar deze keer hadden een lover box en een master box maar de Maki's waren groter dan normaal waardoor teveel rijst op de maki's waardoor net iets te groot.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging half uur later. Betalen voor bezorgen en betalen voor IDeal Mihoen smaakt en ruikt verbrand.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer zo heerlijk gegeten! Alles enorm vers en heel smaakvol.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was veel te laat en de soep was al koud en de levering was niet compleet we hebben er over gebeld maar de nabestelling zal weer een half uur duren voor kroepoek?

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toooooooooooop

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam ruim 3 kwartier te laat. We moesten al precies op tijd eten; partner kwam na 18:00 uit werk, een ik moest op tijd vertrekken (avondklok) naar zuid Utrecht. Heb niet kunnen genieten van het eten (wat overigens wel goed was!) Omdat ik binnen 20 minuten weer weg moest. Ik begrijp dat het overmacht was, maar als ik hierover was gebeld, had ik het ook op tijd kunnen ophalen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allebei helemaal top

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wil 10 sterren altijd fantastisch

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super lekker!!!!!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk . De bezorging werd super snel bezorgd door een vriendelijke jongeman

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk (verse) sushi. Makkelijk via de website te bestellen en ik kon het makkelijk af halen op de afgesproken tijd. Ik zit liever in hun restaurant maar nu dat niet kan is het heerlijk om het op te kunnen halen.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi ! Echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben tevreden over de kwaliteit / smaak van het eten, echter nu 2 keer geen stokjes meegeleverd, terwijl dit wel specifiek was aangegeven.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had de lover box besteld. Was heel lekker smaakte super vers en afwisselende inhoud.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Voldoende proporties. Precies op het gevraagde tijdstip geleverd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was niet netjes afgewerkt en viel uit elkaar. Jammer want ben dit niet gewend van sakura

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten,op tijd bezorgd en ook goed warm. Prijs is wel wat aan de hoge kant.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd met dit keer zelfs nog 3 extra maki’s cadeau wat een service!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en op tijd geleverd tegen mooie prijs.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer lekker gegeten, goed op temperatuur. Levering op afgesproken tijd. Prettig ook dat op verzoek de eetstokjes zijn meegeleverd. Voor herhaling vatbaar.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten 25 min. eerder (17.35) werd bezorgd. Niet iedereen was er. Had wel gevraagd of het om 17.45 bezorgd kon worden maar in de mail stond 18.00 dus daar waren we vanuit gegaan. Konden het warm houden en het smaakte prima. Misschien een appje of een belletje als het eerder bezorgd wordt.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een Lover box bestelde. Nigiri Sake zijn heel erg lekker vers. maar helaas sommige maki rollen die niet vers. De rijst is uitgedroogd en het geeft rare smaak . Het is niet dezelfde kwalitieit als ik bij uw resturant ging eten.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was net als altijd heerlijk! Cadeautje van het huis was super! Alles stond op afgesproken tijd keurig klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vooral de vrolijke en aardige bezorger was een leuk extraatje en bracht een lach op mijn gezicht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi heel erg goed! Vriendelijke personeel bij ophalen. Wat wil je nog meer ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Sushi van hoge kwaliteit en de sushi box zag er prachtig uit! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar. Heerljke sushi maaltijd. Alleen jammer dat er een extra bedrag wordt berekend wanneer je met iDeal betaalt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken is de sushi altijd naar kwaliteit. Echter deze keer smaakte de sushi niet vers en was de crunch sushi nauwelijks gevuld.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Erg van genoten.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en mooie sushi!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Er was meer dan genoeg, en keurig op tijd bezorgd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top. Foutje gemaakt bij bestelling door mezelf. Heeft sakura meteen opgelost voor me. Weer heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd. Een absolute aanrader dit restaurant en zijn service!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect,alles was lekker zoals altijd.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gegeten!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, sushi en ossenhaas. Wel jammer dat het 1 uur en een kwartier vroeger kwam dan de tijd die we opgegeven hadden. Beter te vroeg dan te laat, natuurlijk. Maar nu ietsje te vroeg...

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal heerlijk

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En alles snel en goed verzorgd en bezorgd!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker allemaal! Zowel de Chinese als de Japanse gerechten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We bestellen eigenlijk altijd bij jullie! We hadden alleen geen wasabi en soya saus deze keer.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was deze keer de kwaliteit wat minder: de rijst van de nigiris had een bittere nasmaak. En de tonijn was erg vissig = minder vers. Volgende keer weer beter!?

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig en waar voor je geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim een uur, geen stokjes bijgeleverd maar wel expliciet om gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere sushi. Heel veel heerlijke variatie. De bezorging was stipt op tijd.. aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en een leuke, lekkere verassing als extraatje!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer hebben wij weer genoten van de heerlijke Sushi en grill gerechten. Echt top !!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker 😋

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Genieten al die smaken. Volgens mij zit er ook wel eens mayonaise op? Of iets wat er op lijkt. Zonde van de pure smaak. Anders zelf eigen toppings maken.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit en keurig op tijd bezorgd.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Sakura. Is altijd super vers. Een aanrader!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker, we kregen zelf een paar sushi extra!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging klopte precies met de aangegeven tijd. Er was heel goed rekening gehouden met de de wensen op het bestelformulier. En erg lekker! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker! Mooie opmaak ook!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Twee verschillende sushi boxen besteld en een paar warme gerechten. Kwaliteit zoals we gewend zijn. Super.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de gekozen tijd bezorgd. De rollen waren super goed gevuld. We hebben erg lekker gegeten!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een feestje het combinatie gerecht. Lekker, warm op tijd en een redelijke prijs

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi van Sakura is gewoonweg superlekker! Je mag mij er midden in de nacht voor wakker maken!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi leek oud en was klef. Echt heel jammer want zo zijn we het niet gewend bij sakura. Tegenvaller!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer fantastisch! Heerlijk gegeten. Zelfs bij een aangeboden box toch onze wensen kunnen doorgeven. Top!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed Bezorging ook volgens afgesproken tijd

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen jammer dat de bestelling niet compleet was de kroepoek miste wel betaald

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!! Een cadeautje er bij, super lief! Stond op tijd klaar! Wij blijven bij sakura ook al wonen we in uitgeest!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk mogen smullen van jullie sushi😁

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, fris en heerlijk.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feestje Was weer heerlijk

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker! Had een redelijk grote bestelling gedaan. Miste alleen een aantal dingen.. en had wat sushi die ik niet besteld had en ook onze smaak niet was! Dat was wel erg jammer! Wel een bakje met sushi waar op stond kado. Erg vriendelijk! Smaak en versheid was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het heerlijke eten 👍😋

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd en de sushi heerlijk! Ik had de sushi lover box voor mijzelf en vandaag de overgebleven sushi mee naar mijn werk. Kijk uit naar mijn lunch!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Vers, smaakvol en mooie gerechten.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Dank voor het cadeau.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal zoals ik gewend ben van Sakura en stipt op tijd!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en ruim op tijd via de nieuwe eigen site van Sakura

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. De beste 'chinees' van Castricum. Bezorging ook dik in orde.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en altijd erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk, goede kwaliteit. Zowel de Chinese maaltijdden als shusi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!! Kwaliteit ligt hoog sushi is heerlijk vers

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten allemaal nog heerlijk warm en keurig op tijd bezorgd!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Er zat geen rijst bij de bestelling, ,in het menu stond dat er wel bij, We hadden mihoen en bami er bij besteld dat was extra Beetje jammer

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd beschikbaar. Heerlijk.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Helaas was er 1 onderdeel van de bestelling omgewisseld voor iets anders.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker . Dankjewel

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlot bezorgd, we konden gelijk aan tafel en hebben heerlijk gegeten.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het niet zo lekker en vers als de voorgaande keren. De box was ook een beetje een rommeltje. Ben veel beter gewend.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in omstreek as always!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, prima service

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, zoals altijd. Dus een dikke 10.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een aantal maanden geleden nog in het restaurant gegeten te hebben nu maar eens een bestelling gedaan voor thuis. Kan niet anders zeggen dat het weer super lekker was. Deze 5 sterren zijn dik verdient. Enig min puntje is dat ze (nog) niet in Heemskerk bezorgen. Verder TOP tent!!!!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker maar niet zoon vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, super lekker en het stond precies op tijd klaar.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en goed geregeld 🥂

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en hele goede service

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heel goed ondanks de kerstdrukte. Ook de afhaaltijd was goed geregeld en ook zeer Corona proef.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. En dat op eerste kerstdag. Heerlijke sushi en nog een cadeautje ook. Als de huidige omstandigheden het straks weer toelaten komen wij zeker nog eens eten.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten. hoeveelheid meer dan voldoende. bezorging op afgesproken tijdstip. conform de geldende regels.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben met 4 personen genoten van het maand menu, dat precies op de gewenste tijd gebracht werd. Op de juiste temperatuur en het was een heerlijk gevarieerde maaltijd en dat tegen een heel leuke prijs.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Precies op tijd klaar dus top!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het komt koud thuis heb het nog een kwartier in de oven gedaan. De loempia's waren nat. Maar het zit niet in de bezorger. Het is te lang onderweg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne bestel site, snelle bezorging en de sushi was heerlijk. Mooie maki’s met een fijne smaak. Een aanrader!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond keurig op tijd klaar, en was weer heerlijk zoals altijd!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer..alles erg lekker. Op tijd gebracht.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vindt het heel jammer, maar het was voor de zoveelste keer niet heet. Het was warm.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nvt

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijsttafel was weer héérlijk.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was redelijk.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de afhaal sushi-schotels. Aanrader!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

elke keer weer genieten, top! :)

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Bezorging exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen, prima op tijd en lekker.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service vd meiden Het eten was top.. we hebben heerlijk gegeten!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer top dank jullie hartelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten viel erg tegen, totaal geen smaak. Liever wat minder met smaak, dan veel zonder smaak!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een half uur te laat en inmiddels niet meer warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een maandmenu besteld maar daar zaten de 6 kleine loempia’s niet bij. Daar zat foe yong hai extra bij de twee stokjes sate. Wij hadden juist extra foe yong hai besteld. Dat was dus erg jammer. Dus het was niet compleet. Verder was het super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer zoals altijd, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Al jaren super goed eten 👍👍👍

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi ooit. ook een heel fijn restaurant,hopelijk snel weer open

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed; had iets warmer gemogen. Leuk dat er gratis kroepoek bij zat!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Ophalen was chaotisch en lang moeten wachten, ondanks opgeven van ophaaltijd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoop zeurende mensen binnen. Vind dat ze erg hun best doen, en waardeer de 30% korting enorm! Alleen maar logisch dat het daardoor wat drukker is. Vooral het meisje met gekleurde haren vind ik het altijd enorm goed doen! Heel klantvriendelijk en komt hier ook oprecht in over!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushilover-box, ruim voldoende voor 2 volwassenen!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond netjes klaar en was heerlijk!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zou ruim een uur later worden bezorgd. We hebben gebeld als we het ophalen dat het dan eerder klaar was. Dit was het geval. Aangekomen bij het restaurant moesten we nog ruim 3!!!! Kwartier wachten. Het kwam er aan als we er naar vroegen. Ruim een uur later thuis met het eten... Was het eten bijna koud en taai! Ontzettend slecht!!!!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten, was heerlijk!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wederom ontzettend lekker!!! Hopen dat het restaurant weer snel open mag!!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ingepakte bakjes waren allemaal vet en nat aan de buitenkant, vlees heel erg weinig voor een tafel voor 2 personen, normaal ben ik heel erg blij met de kwaliteit van jullie eten maar deze keer vond ik alles tegen vallen helaas.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 na bestelling geplaatst bezorgd is wel lang . Bestelling niet compleet , sommige sushi niet de kwaliteit die we van Sakura gewend zijn

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 25 minuten te laat en eten was niet meer warm. Kwaliteit van het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Usuyaki beef was prima Miso soep uitstekend Yakitori niet mals en kwam lastig van de prikker af Sushi niet fijn qua smaak en structuur: tonijn en zalm. Zeewier taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prachtig, en vooral heel erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg goed. Bezorging ruim kwartier te laat, maar er zat lekker warme soep extra bij; dus mooi gebaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is eenvoudig te plaatsen via de site. Fijn dat er een terugkoppeling komt waarop de bestelling afgehaald kan worden en dat deze dan ook daadwerkelijk gereed is. Het eten is lekker en smaakvol. We hebben hier voor het eerst besteld, maar zullen dat in de toekomst zeker nog een keer doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Lekkere gerechten. Bezorging duurde wel ruim een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte op de pakjesavond heerlijke gerechten. Dat het iets langer duurde was het niet op de kwaliteit aan te merken, heerlijk.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en super fijn dat je in de box een paar aanpassingen mag doen als er iets zit wat je niet lekker vind!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur te laat en vervolgens voedselvergiftiging gekregen. Normaal nooit problemen gehad met Sakura maar ik zou daar nooit bestellen met een feestdag, wat een ramp!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde kroepoek werd niet geleverd

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17:32 besteld 21:05 ontvangen schandalig

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker veel. We hebben genoten

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee en een half uur tussen bestellen en bezorgen is wel heel erg lang. Wel tussentijds op de hoogte gebracht van de vertraging nav het oorspronkelijke tijdstip van bezorgen. Kwaliteit was overigens prima

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling een uur te laat geleverd

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Helaas 45 minuten te laat. Het zal wel druk zijn geweest.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Nergens zo'n lekkere sushi als hier

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Genoten

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed. Makkelijk te bestellen, op tijd klaar en we kregen ook nog eens 30% korting, en heerlijk gegeten, krokante Thaise kip. Ik miste alleen de koriander maar was erg lekker.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk kom snel langs om voor de kerst te bestellen

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

zag er goed uit en smeekte heerlijk. goede variaties. goed verzorgd

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, fijn dat er voldaan werd aan de vraag om de spicy in de sushi box te vervangen door iets anders. Tien minuutjes te laat, maar ik hoop maar dat dat komt omdat jullie veel te bezorgen hadden! :) Sterkte tijdens deze lockdown!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet heet, was warm. Moest het zelf nog even in de magnetron doen. Erg jammer. Is de 2e keer.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smullen!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. 3 Heerlijke boxen besteld. Vroeg of we temaki konden krijgen ipv sashimi en dat was geen enkel probleem. Top!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 100 euro aan sushi besteld, duurde 1 uur en 45 minuten voor het bezorgd werd. Dit vinden wij veel te lang. Eten was op zich goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor 4 personen sushi besteld via de site. Prima op tijd klaar en alleen de verpakking is al een feest! Ontzettend genoten van heerlijke sushi. Top! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker De twee gevulde loempia’s

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, de bezorging top, maar de edamame die we besteld hadden, was een salade met krab geworden. Ook lekker, maar niet zoals besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia's taaie omhulsel , binnenin veel taugé weinig kip. Foe yong hai was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, heerlijk gegeten

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals altijd!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg goed!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi super vers, prachtig opgemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd, en het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi schotel en Indische rijstafel online beteld, betaald en opgehaald. Klasse service en erg lekker, bedankt !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en snel klaar!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer heerlijk gegeten. Ziet er ook keurig uit.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en het was geen probleem om onze bestellingen aan te passen naar onze wensen!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op de afgesproken tijd. Eten was erg lekker, is voor herhaling vatbaar. Jammer dat er 1 stuk eetstokjes bijzaten, i.p.v. de gevraagde 2 stuks.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was een traktatie en grote verrassing, bovendien bezorging op de minuut!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Via website bestelling geplaatst. Ophalen om 18.00, maar in verband met drukte in bevestiging staat er 18.30 en wordt direct gebeld met excuses voor vertraging, zal om 18.15 klaar staan. Ben ik er op tijd en 18.10 loop ik met zeer smakelijke bestelling huiswaarts. Mijn complimenten en we hebben zeer smakelijk gegeten, waarvoor dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen ging simpel, het stond op de afgesproken tijd klaar en het smaakte,zoals we gewend zijn van Sakura, weer fantastisch.🍱😍

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi. Voor herhaling

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

was top!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! En zoals afgebeeld op het plaatje. Snel en keurig geleverd.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, netjes verpakt. Miste alleen iets meer variatie

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed maar moest het wel opwarmen terwijl ik het zelf gehaald had en er op moest wachten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel geleverd

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw. Er was maar 1 tonnetje sambal bijgevoegd, voor het maandmenu en 2 loempia's met babi pangang. Indien wij loempia's met babi pangang afhalen, krijgen we er altijd 2 kleine zakjes kroepoek bij. Nu zat er niets bij. Op de bon stond dat de bestelling contant betaald diende te worden, terwijl de bestelling met ideal betaald was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de spicy maki niet was zoals getoond op de foto. Deze zou met verse tonijn en zalm moeten zijn; helaas was dit met tonijn uit blik en komkommer. Geen zalm te bekennen. Flinke teleurstelling. De rest van de sushi én de biefstukreepjes waren erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De geleverde schaal sushi was warm en er zaten geen stokjes bij. Ik denk dat deze bovenop heet eten heeft gestaan bij bezorgen.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar. Schotel was erg smaakvol & zag er mooi uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia was vet ,slap en koud. Ook de nasi en bami was lauw en weinig smaak aan. Het eten kwam pas na 1 uur en 25 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorg- en transactiekosten op een bedrag van méér dan €70 vindt ik een minpunt.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet op tijd. Eten was erg lekker.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk en vers

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was 15 min later klaar dan de aangegeven afhaaltijd. Sushi was verder heel goed en zeer smakelijk.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was overheerlijk, maar helaas waren er 3 mensen ziek geworden van de vïer. Bezorging was goed!!

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer van uitstekende smaak en versheid, dat merk je direct. Ik zal de volgende keer alleen geen portie spareribs erbij bestellen voor 8,25 krijg je vier dunne ribbetjes.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zou om 18.00 komen maar kwam pas om 18.45

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en netjes tijdig bezorgd.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat de pisang goreng er niet bij

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling zou om 14 uur afgehaald worden maar was, ondanks bevestiging per email, niet klaar. Kon pas om 17 uur bezorgd worden. Om dan toch de bezorgkosten in rekening te brengen, is niet ok! U maakt een fout dus de gevolgen zijn voor u. De sushi waren in orde.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was okay maar het Chinese gerechten waren verrassingen goed. Het bestelling duurt een beetje te lang om bezorgd te worden maar het was wel op de tijd gegeven in de email. De sushi ontbreekt de gember en dat vonden we heel teleurstellend, zeker omdat ik had niets in huis.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima maar ik vroeg aan de balie of er wasabi en sojasaus bij zat omdat het de vorige x vergeten was! Helaas nu dus weer😢 voor de rest was alles prima.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tjap Thoy zat geen vlees in en bij de bestellingen bij opmerkingen zeiden we geen paprika maar in de thap thoy zat volop paprika

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren heel tevreden over het eten en de Bezorging

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, variatiebox was top! Eten wat warm moest zijn was warm en prima bezorging

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de eetstokjes en de stukjes verse gember. Verder prima in orde!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste de mihoen en de babi spek!!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en vers! Goede service!! Een aanrader!!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempiakorst was slap en de loempia zelf was bijna koud. In de nasi goreng zat bijna geen groente en er zat weinig smaak aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk,jullie zijn ver weg de beste!!!👍🏻👍🏻

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit Sushi was top! Heerlijk gegeten! Jammer dat ik €4,- kosten moest betalen voor het betalen met een creditcard. Het in rekening brengen van kosten voor een creditcardbetaling is al sinds februari 2019 wettelijk verboden!!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren weer top en de bezorging was ruim voor de afgesproken tijd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk! Het enige jammere was dat ik een menu had besteld die 'zwanger-proof' was (waarover ik eerst had gebeld en dit bij de bestelling ook nog duidelijk had aangegeven), maar dat er evengoed toch rauwe vis tussen zat (die ik dus niet heb gegeten).

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Wij bestellen met enige regelmaat de sushiloversbox en de kwaliteit is constant. Ook in drukkere periode staat je bestelling op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel. Onze kinderen vinden het een waar feestje als we daar gaan eten en onze zoon koestert zijn doosje met prachtige eetstokjes die hij met zijn verjaardag in het restaurant gekregen heeft.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, heel vers en heerlijk van gegeten.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snel bezorgd

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed!!! Helaas zaten er geen stokjes, soja saus en andere dingen bij. De saté was ook vergeten mee te geven.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn heeft alles weer heerlijk gesmaakt. Sakura weer bedankt 👌🏼

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Sakura en vind de sushi zoals gewoonlijk dus ook erg lekker, het enige probleem waar we telkens weer tegenaan lopen is het feit dat de bestelling elke keer weer niet helemaal klopt. Zo zit er altijd wel een bepaalde soort sushi tussen die niet besteld was, en is er ook altijd wel een soort die we niet gekregen hebben (maar wel besteld hebben).

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd en perfecte bezorging!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke goede kwaliteit sushi online bestelt. Fijn dat de bestelling na 20 minuten al gereed was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar te weinig soja saus ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en het was erg lekker, alleen niet heel warm meer. Het moest echt even in de magnetron.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, goed op temperatuur en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed. Maar bakjes babi pangang en foe you hai waren maar driekwart gevuld en bijna geen saus bij de babi pangang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Er ging iets mis met de bestelling en dat werd snel en goed gecorrigeerd. Voor het iets langere wachten krijgen een heerlijk sushi gerecht kado. Heerlijk eten, aanrader.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu meerdere malen sushi afgehaald altijd weer goed. Lekkere en verschillende smaken. Daar waar de concurrentie of heel duur of erg vlak van smaak is. Is hier de prijs kwaliteit verhouding erg goed

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de Sushi Lover Box en Gyoza pasteitjes, op tijd bezorgd en heel erg van genoten, alsof we thuis uit eten waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan een uur. Als wacht tijd zo lang is, heel graag een seintje voor het betalen. Nu heb je geen keus...

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heel erg lekker!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goeie sushi! Dit was de tweede keer dat wij sushi lieten bezorgen en het was weer heerlijk en vers!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 min te laat, keer daarvoor 75 min te laat. Afhalen is een betete keus. Kroepkoek laatste keer niet meegenomen, Respons van de zaak zero,noppes,nakkes,nada Eten wel zeer goed.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi en een fijn Indonesische rijsttafel en alles werd keurig op tijd gebracht.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede prijs kwaliteitsverhouding, we hebben heerlijk gegeten. Schotel is voor ons zeker het herbestellen waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle producten zijn van een hele goede kwaliteit en de bezorging is ook prima

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! We bestellen zeker 1 keer per 2 wekem sushi bij jullie! Alleen bij de tonijn met gefrituurde ui mistte wij de gefrituurde ui.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, amper uitloop in bestelling, aardig personeel

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verdroogde tonijn op de nigiri (consistentie: rookvlees) aangetroffen. Als je zo'n sushi lover box inpakt en dit niet opmerkt, is er m.i. iets mis. Als je het wel opmerkt en zo'n nigiri toch inpakt, ben je nog veel verder van huis. Verder ontbrak de gember en zat er erg weinig wasabi bij. Toch nog twee sterren omdat er een paar erg lekkere sushi tussen zaten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel erg tegen. Smakeloos

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima, helaas waren ze wederom wat vergeten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi online besteld en opgehaald bij het restaurant. Helaas in deze tijd niet uit eten, maar deze box gehaald. Net als in het restaurant was het ook zo heerlijk. En ook nog een verrassing erbij. Geweldig.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd, prima kwaliteit en geen zuinige porties

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een Sushi Lover Box. Erg goed & vers. Voor 3 personen voldoende. Inclusief originele Wasabi en Kokkiman sojasaus

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Moederdag, ik wilde sushi de mannen Chinees. Normaal ga ik naar Heiloo maar dan moet ik bij 2 plekken ophalen niet handig. Bij Sakura heb je alles in 1. We hebben besteld via internet. Babipangang, gebakken banaan en sushi om 17,50. Helaas was het nog niet klaar na 20 minuten wachten en konden we nog 10 minuten wachten omdat het zo druk was. Oke, even wachten geen probleem maar een half uur terwijl je online een tijd hebt meegekregen. Dan het eten, de gebakken banaan was lauw maar de babipangang was heerlijk maar dan de sushi. Deze leek wel een dag oud, het smaakte niet fris. Rijst leek oud, nee nog nooit zulke slechte sushi gehad. Hier kom ik niet meer. We gaan gewoon weer naar Heiloo bij 2 plekken ophalen. Lekkere superverse sushi bij Sushi Yan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bananenbollen!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten een half uurtje langer wachten, maar het was heerlijk. De lovers box heeft een goede variatie aan sushi en goede geprijst. Als je met z’n twee grote eters bent zou ik er los nog een paar kleine dingen bijbestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had op 10-05 s'middags op de website besteld om het eten rond 18.00 te laten bezorgen, zodat ik zeker wist dat het optijd zou komen. Ik heb om 18.30 contact opgenomen om te vragen of de bezorger onderweg was, de medewerker vertelde mij dat hij onderweg was maar dat het erg druk was. Nu was het vervelende dat mijn vader om 18.00 al geprikt had in verband met suikerziekte en dat betekend dat hij meteen daarna wat moet gaan eten, dit duurde dus net even te lang. Voorderest werd het gelukkig wel keurig bezorgt iets over half 7.. Het eten had wel wat warmer gekund, maar voor de volgende keer zal ik een eerdere bezorgtijd aanvinken of zelf afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor het eerst hier besteld en dat is ons goed bevallen. Het was erg druk, sommige klanten ergerde zich hieraan maar je kunt het ook zo zien dat wanneer het erg druk het eten ook erg lekker zal zijn wanneer er veel bestellingen zijn! Wij gaan hier zeker nog eens eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig contactdoos bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zag er ook goed verzorgd uit. Schotel was leuk opgemaakt. Soep was lekker en de sushi verrukkelijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling werd zeer snel bezorgd, voldoende , maar was niet heet genoeg

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vers en super smaak. Top sushi!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Service goed. Smaak ook

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lauwe maaltijd ontvangen omdat Koerier weer niet het juiste adres kon vinden.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen bijna elke week. Het is altijd heerlijk! Jammer dat er niet in uitgeest wordt bezorgd maar ik heb het ritje er wel voor over!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Volgennde keer de mogelijk om een kerrie/curry saus zonder vlees te kunnen bestellen bij de vegetarische mihoen

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vermoed dat de bestelling al enige tijd vóór het afgesproken tijdstip (18:00 uur) klaar stond, want alles was lauw. Tevens ontbrak de bestelde kroepoek. Toch een beetje teleurstellend voor een bestelling van € 64,00.....

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gaan wij altijd gezellig eten in het restaurant maar nu is bestellen de enige optie. We hadden losse maki besteld maar alles kwam prachtig mooi opgemaakt in n luxe schaal met extra komkommer versiering en flinke stukken zalm en tonijn als bonus. Ik heb nog nooit iets anders gehoord van kennissen dat dit de lekkerste sushi is die ze gegeten hebben, waar dan ook, dus zeker niet verder kijken maar gewoon hier bestellen, of komen eten als het restaurant weer open gaat.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten tegen een redelijke prijs. Keurig op aangegeven tijd

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Ik had vegetarische besteld apart verpakt omdat ik zwanger ben. Helaas ben ik, maar ook de mensen die vis hadden wel ziek geworden. Diarree en braken allemaal, helaas.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd keurig gebeld dat bezorging later zou worden. Kwam slechts 10 minuten later. Sushi besteld....was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We missen jullie! Zodra het weer kan komen we sushi eten in het restaurant!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi bestelling prima verlopen. Warme gerechten wat minder geschikt voor thuisbezorging. Koude gerechten prima van kwaliteit. De extra attentie vanwege ons 50 jarig huwlijksdiner hebben wij zeer gewaardeerd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, binnen 3 kwartier al bezorgd, top! Kwaliteit 4.5 ster, maar dat kan niet ;-)

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten, ruim voldoende porties Chinees eten en heerlijke sushi ! Goede prijs/kwaliteit verhouding

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was top, alleen is pas na bestellen de levertijd bekend. Het zou mooi zijn als er voor het bestelproces zou worden vermeld wat de gemiddelde wachttijd op dat moment bedraagt.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, en soms verrassende, gerechten van goede kwaliteit. De ayam pangang bijvoorbeeld heeft mij zeer verrast. Zoals 'ie gemaakt wordt in Indonesië? I like! De bezorging is altijd sneller dan ik van tevoren inschat en sneller dan ik gewend ben van andere toko's in Castricum. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit Sushi en lekker. Bezorging niet snel maar wel conform aanfegeven tijd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Klasse service en eten, voor herhaling vatbaar 👍

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was super vers en had een heerlijke smaak. Ik kom binnenkort weer!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel klaar en mega lekker! Alles vers!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag rond 13 uur besteld op de website voor een schotel Sushi. De bezorger was keurig op tijd bij ons thuis in Limmen (18.00). De kwaliteit was prima en hebben heerlijk gegeten. Als het onze dochter lag dan aten we iedere dag Sushi :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag schaal sushi besteld. Het was heerlijk vers en gevarieerd. Zeker voor herhaling vatbaar. Prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima diner en vlot op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te vroeg, maar geeft niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, dit is ons 3de weekend dat wij een bestelling geplaatst hebben. En wij hebben er voor de 3de x van genoten. Ga zo door.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op goed op tijd en het smaakte heerlijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 1 rol besteld met zalm en tonijn maar hier zat een soort roze goedje in van gemalen vis, leek absoluut niet op de foto. De crispy was ook geen aanrader, had verwacht dat daar toch iets meer in had gezeten dan alleen een soort gefrituurde smakeloze stukjes. Voor hoeveel het kost waren de sushirollen teleurstellend. De sashimi en gyozas waren overigens wel heel erg lekker!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushischotel, goede kwaliteit. makkelijk online te bestellen

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er top en super verzorgd uit, wij hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en lekker!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals verwacht bestelling snel geleverd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en op tijd bezorgd! een dikke tien1

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut heerlijke, verse sushi, ik had het afgehaald ivm corona, maar het zat op hele mooie plastic schaaltjes en het was wederom verrukkelijk!! Zeker voor herhaling vatbaar! En hopelijk ook snel weer gewoon in het restaurant!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar duur en veel te weinig saus.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker, vers en keurig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer superlekker en zag er keurig verzorgd uit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst van bestaande boxen met een aantal wijzigingen. Is allemaal perfect opgepikt en uitgevoerd. We hebben na 2 mnd weer heerlijk sushi gegeten!!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd; op tijd bezorgd; heerlijke sushi; aanrader dus

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk perfect verzorgd . Voor herhaling vatbaar

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd. We hadden het familiemenu.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Ajam Pangang was wat hard gepaneerd. Jammer dat de saus er los bij zit. Maar dat zal een reden hebben. Alles verder heerlijk, we hadden maandmenu April en ik had nog extra kipsaté besteld, erg lekker! Precies op de afgesproken tijd bezorgd, klasse!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend; helaas was er een misverstand met de bezorging, maar de tweede keer ging het prima!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, sneller dan aangekondigd bezorgd en zelfde kwaliteit als in het restaurant zelf

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, keurig op tijd en goed warm

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Woon buiten bezorggebied, dus ben wezen afhalen. Zowel koud als warm besteld. Alles tip top in orde.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect,bezorger heeft het bij ons op tuintafel gezegd waar wij om gevraagd hadden.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten. Wel 25 minuten later dan de geplande bezorgtijd. Ook was de opmerking die wij tijdens het bestellen hadden genoteerd niet gelezen waardoor de bestelling niet helemaal klopte. Voor de rest heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren in het restaurant gegeten, meerdere keren besteld. Vers en kwalitatief erg goed!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De huisloempia was erg zout We vinden het prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geweldig!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn restaurant komen vaak. Door de corona nu moeten afhalen. Ook dit beviel prima. Porties zijn vers en gevarieerd

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgt!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk. Afgesproken tijd. Lekker warm. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prachtige sushi’s!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chapeau. Zo'n service en dat in deze bizarre tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten Dank u wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal af te rekenen via Ideal. Keurig op afgesproken tijd bezorgd. Heerlijke sushi

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En omdat het niet helemaal goed was gegaan via thuisbezorgd kregen wij nog wat extra’s. Wat een service! Voortaan bestellen we gewoon rechtstreeks.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Keurig op tijd en zoals altijd lekkere sushi.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect op tijd, eten nog goed warm. alle gerechten heel erg lekker, enige minpuntje wakame-salade wat weinig in hoeveelheid wakame.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Eten is heerlijk en bezorgen volgens beloofd tijdvenster.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. ( afgehaald)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers, snelle bezorging, porties van de sushi waren lekker groot. Heerlijk gegeten!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

NIET COMPLEET GELEVERD . Betaald voor ruim 19 euro. Bezorg kosten + wel betaald niet geleverd Veel te duur ........😤

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, alles in orde, heerlijk eten.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Babi Panggang gegeten. Bezorging was sneller dan de verwachte tijd en had een heel vrolijke bezorger aan mijn deur. Mijn kleine aanpassing aan het gerecht was ook zonder problemen doorgevoerd.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Miljoen was erg flauw. niet zo lekker .Dit was ik van Sakura niet gewent. Ik moest er het nodige bijdoen om de smaak te verbeteren. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top wederom heerlijk gegeten!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

klein foutje toen we thuis kwamen. gebakken ananas gekregen terwijl we pansit besteld hadden. de overige gerechten van prima kwaliteit en lekker warm.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

met zijn allen heerlijk gesmuld van de sushi.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van de sushi gegeten. Hartelijk dank! De spicy maki viel minder in de smaak, mogelijk omdat de verwachting was dat deze verse vis zou bevatten maar dit anders was. Volgende keer probeer ik weer een andere sushi, geen probleem. De sushi met mango was verrassend lekker. Heerlijk als laatste gegeten.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus was dit keer erg zout. Normaal is het een gebalanceerd gerecht. Helaas dit keer dus niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en alles was weer heerlijk!!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling stond al klaar, precies op tijd. Het smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi pangang te vet

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg duur voor wat je krijgt en moet zeggen noiet veel smaak aan

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , miste alleen de mini loempia’s

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers en warm. Top.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier krijg je altijd superlekker eten.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mistte een beetje de echter Chinese smaak, dat pittige. Verder prima.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel geleverd en heerlijk eten.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, altijd top kwaliteit :)

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte smaakballans. Personeel is zeer vriendelijk. Hier rijdt ik een paar kilometer extra voor om te halen.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The mihoen was not mihoen but vermicelli overcooked and and it was not nice to eat it, after paying an extra 2,50 for it, it was not worth it. The Thai chicken was more like a sweet and sour chicken with a lot of capsicum , the roasted duck was dry . Not the quality I expected . After dinning there for many years before I have to say the quality is very poor at the moment . For the high price of 37,15 not worth it

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was warm, vers en lekker.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en de bezorging perfect

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was succesvol geplaatst, ik was al zelfs al onderweg vanaf Heemskerk, toen ik gebeld werd dat ik de bestelling ivm drukte in het restaurant niet kon komen afhalen. Ik bestel wekelijks bij Sakura, des te groter was de verbazing over deze manier van werken.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker maar er zat geen sojasaus of wasabi bij

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Voorterffelijk en lekker.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd 1 aandachtspunt zijn de loempia’s. Handig als die liggend vervoerd worden i.p.v. op de zijkant in de zak. Wordt daardoor vettig aan een kant.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden voor de eerste keer sushi besteld maar er zat weinig bite aan. Je proefde voornamelijk de rijst. Prima voor een keertje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit!! Wat heerlijk en keurig verzorgd. Wel duur maar zeker de moeite waard. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had het idee dat de sushi niet vers gerold was. En kregen verkeerde sushi geleverd.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten.. sushi heerlijk vers. En maandmenu was tevens top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gekocht. Nog een compliment toevoeging van de Chef er bij. Exact op tijd gereed. Zeer tevreden klant, vijf sterren op z’n plaats!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gied, het was leuk geweest als er voor dat geld stokjes bij hadden gezeten.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte gewoon niet zoals verse sushi zou moeten smaken. De garnalen in de maki waren zompig en niet knapperig. De paling was erg vet. Sowieso erg kleine sushi. Naar verhouding erg duur helemaal doordat de smaak ook nog niet goed is. Helaas eens maar nooit weer.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten! Duidelijk vers gemaakt.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker gegeten en snelle bezorging.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, bezorging ook prima op tijd. Eten was wat aan de koude kant, had warmer gemogen bij de aflevering.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer. Voor herhaling vatbaar.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar! Netjes bezorgd & heerlijk kerstdiner

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bezorging was eerst verkeerd gegaan maar go ed hersteld. Prettige bezorger en ook op de afgesproken tijd. En dat op 1e kerstdag.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was warm en snelle bezorging

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede porties.