Beoordelingen van Sakura Castricum

Recente recensies van Sakura Castricum

4 sterren na 42 reviews

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus was dit keer erg zout. Normaal is het een gebalanceerd gerecht. Helaas dit keer dus niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en alles was weer heerlijk!!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling stond al klaar, precies op tijd. Het smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi pangang te vet

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg duur voor wat je krijgt en moet zeggen noiet veel smaak aan

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , miste alleen de mini loempia’s

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers en warm. Top.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier krijg je altijd superlekker eten.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mistte een beetje de echter Chinese smaak, dat pittige. Verder prima.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel geleverd en heerlijk eten.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, altijd top kwaliteit :)

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte smaakballans. Personeel is zeer vriendelijk. Hier rijdt ik een paar kilometer extra voor om te halen.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The mihoen was not mihoen but vermicelli overcooked and and it was not nice to eat it, after paying an extra 2,50 for it, it was not worth it. The Thai chicken was more like a sweet and sour chicken with a lot of capsicum , the roasted duck was dry . Not the quality I expected . After dinning there for many years before I have to say the quality is very poor at the moment . For the high price of 37,15 not worth it

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was warm, vers en lekker.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en de bezorging perfect

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was succesvol geplaatst, ik was al zelfs al onderweg vanaf Heemskerk, toen ik gebeld werd dat ik de bestelling ivm drukte in het restaurant niet kon komen afhalen. Ik bestel wekelijks bij Sakura, des te groter was de verbazing over deze manier van werken.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker maar er zat geen sojasaus of wasabi bij

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Voorterffelijk en lekker.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd 1 aandachtspunt zijn de loempia’s. Handig als die liggend vervoerd worden i.p.v. op de zijkant in de zak. Wordt daardoor vettig aan een kant.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden voor de eerste keer sushi besteld maar er zat weinig bite aan. Je proefde voornamelijk de rijst. Prima voor een keertje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit!! Wat heerlijk en keurig verzorgd. Wel duur maar zeker de moeite waard. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had het idee dat de sushi niet vers gerold was. En kregen verkeerde sushi geleverd.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten.. sushi heerlijk vers. En maandmenu was tevens top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gekocht. Nog een compliment toevoeging van de Chef er bij. Exact op tijd gereed. Zeer tevreden klant, vijf sterren op z’n plaats!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gied, het was leuk geweest als er voor dat geld stokjes bij hadden gezeten.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte gewoon niet zoals verse sushi zou moeten smaken. De garnalen in de maki waren zompig en niet knapperig. De paling was erg vet. Sowieso erg kleine sushi. Naar verhouding erg duur helemaal doordat de smaak ook nog niet goed is. Helaas eens maar nooit weer.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten! Duidelijk vers gemaakt.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker gegeten en snelle bezorging.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, bezorging ook prima op tijd. Eten was wat aan de koude kant, had warmer gemogen bij de aflevering.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer. Voor herhaling vatbaar.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar! Netjes bezorgd & heerlijk kerstdiner

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bezorging was eerst verkeerd gegaan maar go ed hersteld. Prettige bezorger en ook op de afgesproken tijd. En dat op 1e kerstdag.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was warm en snelle bezorging

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede porties.