Beoordelingen van Sakura Castricum

Recente recensies van Sakura Castricum

4 sterren na 180 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed! Wij bestellen met enige regelmaat de sushiloversbox en de kwaliteit is constant. Ook in drukkere periode staat je bestelling op de afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel. Onze kinderen vinden het een waar feestje als we daar gaan eten en onze zoon koestert zijn doosje met prachtige eetstokjes die hij met zijn verjaardag in het restaurant gekregen heeft.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, heel vers en heerlijk van gegeten.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, snel bezorgd

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed!!! Helaas zaten er geen stokjes, soja saus en andere dingen bij. De saté was ook vergeten mee te geven.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn heeft alles weer heerlijk gesmaakt. Sakura weer bedankt 👌🏼

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Sakura en vind de sushi zoals gewoonlijk dus ook erg lekker, het enige probleem waar we telkens weer tegenaan lopen is het feit dat de bestelling elke keer weer niet helemaal klopt. Zo zit er altijd wel een bepaalde soort sushi tussen die niet besteld was, en is er ook altijd wel een soort die we niet gekregen hebben (maar wel besteld hebben).

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd en perfecte bezorging!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke goede kwaliteit sushi online bestelt. Fijn dat de bestelling na 20 minuten al gereed was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar te weinig soja saus ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en het was erg lekker, alleen niet heel warm meer. Het moest echt even in de magnetron.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, goed op temperatuur en op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed. Maar bakjes babi pangang en foe you hai waren maar driekwart gevuld en bijna geen saus bij de babi pangang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Er ging iets mis met de bestelling en dat werd snel en goed gecorrigeerd. Voor het iets langere wachten krijgen een heerlijk sushi gerecht kado. Heerlijk eten, aanrader.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu meerdere malen sushi afgehaald altijd weer goed. Lekkere en verschillende smaken. Daar waar de concurrentie of heel duur of erg vlak van smaak is. Is hier de prijs kwaliteit verhouding erg goed

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de Sushi Lover Box en Gyoza pasteitjes, op tijd bezorgd en heel erg van genoten, alsof we thuis uit eten waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde meer dan een uur. Als wacht tijd zo lang is, heel graag een seintje voor het betalen. Nu heb je geen keus...

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heel erg lekker!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goeie sushi! Dit was de tweede keer dat wij sushi lieten bezorgen en het was weer heerlijk en vers!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 min te laat, keer daarvoor 75 min te laat. Afhalen is een betete keus. Kroepkoek laatste keer niet meegenomen, Respons van de zaak zero,noppes,nakkes,nada Eten wel zeer goed.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi en een fijn Indonesische rijsttafel en alles werd keurig op tijd gebracht.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goede prijs kwaliteitsverhouding, we hebben heerlijk gegeten. Schotel is voor ons zeker het herbestellen waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle producten zijn van een hele goede kwaliteit en de bezorging is ook prima

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! We bestellen zeker 1 keer per 2 wekem sushi bij jullie! Alleen bij de tonijn met gefrituurde ui mistte wij de gefrituurde ui.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, amper uitloop in bestelling, aardig personeel

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verdroogde tonijn op de nigiri (consistentie: rookvlees) aangetroffen. Als je zo'n sushi lover box inpakt en dit niet opmerkt, is er m.i. iets mis. Als je het wel opmerkt en zo'n nigiri toch inpakt, ben je nog veel verder van huis. Verder ontbrak de gember en zat er erg weinig wasabi bij. Toch nog twee sterren omdat er een paar erg lekkere sushi tussen zaten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel erg tegen. Smakeloos

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima, helaas waren ze wederom wat vergeten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi online besteld en opgehaald bij het restaurant. Helaas in deze tijd niet uit eten, maar deze box gehaald. Net als in het restaurant was het ook zo heerlijk. En ook nog een verrassing erbij. Geweldig.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd, prima kwaliteit en geen zuinige porties

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een Sushi Lover Box. Erg goed & vers. Voor 3 personen voldoende. Inclusief originele Wasabi en Kokkiman sojasaus

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Moederdag, ik wilde sushi de mannen Chinees. Normaal ga ik naar Heiloo maar dan moet ik bij 2 plekken ophalen niet handig. Bij Sakura heb je alles in 1. We hebben besteld via internet. Babipangang, gebakken banaan en sushi om 17,50. Helaas was het nog niet klaar na 20 minuten wachten en konden we nog 10 minuten wachten omdat het zo druk was. Oke, even wachten geen probleem maar een half uur terwijl je online een tijd hebt meegekregen. Dan het eten, de gebakken banaan was lauw maar de babipangang was heerlijk maar dan de sushi. Deze leek wel een dag oud, het smaakte niet fris. Rijst leek oud, nee nog nooit zulke slechte sushi gehad. Hier kom ik niet meer. We gaan gewoon weer naar Heiloo bij 2 plekken ophalen. Lekkere superverse sushi bij Sushi Yan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bananenbollen!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten een half uurtje langer wachten, maar het was heerlijk. De lovers box heeft een goede variatie aan sushi en goede geprijst. Als je met z’n twee grote eters bent zou ik er los nog een paar kleine dingen bijbestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had op 10-05 s'middags op de website besteld om het eten rond 18.00 te laten bezorgen, zodat ik zeker wist dat het optijd zou komen. Ik heb om 18.30 contact opgenomen om te vragen of de bezorger onderweg was, de medewerker vertelde mij dat hij onderweg was maar dat het erg druk was. Nu was het vervelende dat mijn vader om 18.00 al geprikt had in verband met suikerziekte en dat betekend dat hij meteen daarna wat moet gaan eten, dit duurde dus net even te lang. Voorderest werd het gelukkig wel keurig bezorgt iets over half 7.. Het eten had wel wat warmer gekund, maar voor de volgende keer zal ik een eerdere bezorgtijd aanvinken of zelf afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor het eerst hier besteld en dat is ons goed bevallen. Het was erg druk, sommige klanten ergerde zich hieraan maar je kunt het ook zo zien dat wanneer het erg druk het eten ook erg lekker zal zijn wanneer er veel bestellingen zijn! Wij gaan hier zeker nog eens eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig contactdoos bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zag er ook goed verzorgd uit. Schotel was leuk opgemaakt. Soep was lekker en de sushi verrukkelijk!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling werd zeer snel bezorgd, voldoende , maar was niet heet genoeg

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vers en super smaak. Top sushi!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Service goed. Smaak ook

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lauwe maaltijd ontvangen omdat Koerier weer niet het juiste adres kon vinden.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen bijna elke week. Het is altijd heerlijk! Jammer dat er niet in uitgeest wordt bezorgd maar ik heb het ritje er wel voor over!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten. Volgennde keer de mogelijk om een kerrie/curry saus zonder vlees te kunnen bestellen bij de vegetarische mihoen

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vermoed dat de bestelling al enige tijd vóór het afgesproken tijdstip (18:00 uur) klaar stond, want alles was lauw. Tevens ontbrak de bestelde kroepoek. Toch een beetje teleurstellend voor een bestelling van € 64,00.....

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gaan wij altijd gezellig eten in het restaurant maar nu is bestellen de enige optie. We hadden losse maki besteld maar alles kwam prachtig mooi opgemaakt in n luxe schaal met extra komkommer versiering en flinke stukken zalm en tonijn als bonus. Ik heb nog nooit iets anders gehoord van kennissen dat dit de lekkerste sushi is die ze gegeten hebben, waar dan ook, dus zeker niet verder kijken maar gewoon hier bestellen, of komen eten als het restaurant weer open gaat.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten tegen een redelijke prijs. Keurig op aangegeven tijd

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi. Ik had vegetarische besteld apart verpakt omdat ik zwanger ben. Helaas ben ik, maar ook de mensen die vis hadden wel ziek geworden. Diarree en braken allemaal, helaas.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd keurig gebeld dat bezorging later zou worden. Kwam slechts 10 minuten later. Sushi besteld....was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We missen jullie! Zodra het weer kan komen we sushi eten in het restaurant!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi bestelling prima verlopen. Warme gerechten wat minder geschikt voor thuisbezorging. Koude gerechten prima van kwaliteit. De extra attentie vanwege ons 50 jarig huwlijksdiner hebben wij zeer gewaardeerd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, binnen 3 kwartier al bezorgd, top! Kwaliteit 4.5 ster, maar dat kan niet ;-)

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten, ruim voldoende porties Chinees eten en heerlijke sushi ! Goede prijs/kwaliteit verhouding

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was top, alleen is pas na bestellen de levertijd bekend. Het zou mooi zijn als er voor het bestelproces zou worden vermeld wat de gemiddelde wachttijd op dat moment bedraagt.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, en soms verrassende, gerechten van goede kwaliteit. De ayam pangang bijvoorbeeld heeft mij zeer verrast. Zoals 'ie gemaakt wordt in Indonesië? I like! De bezorging is altijd sneller dan ik van tevoren inschat en sneller dan ik gewend ben van andere toko's in Castricum. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit Sushi en lekker. Bezorging niet snel maar wel conform aanfegeven tijd.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Klasse service en eten, voor herhaling vatbaar 👍

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was super vers en had een heerlijke smaak. Ik kom binnenkort weer!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel klaar en mega lekker! Alles vers!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag rond 13 uur besteld op de website voor een schotel Sushi. De bezorger was keurig op tijd bij ons thuis in Limmen (18.00). De kwaliteit was prima en hebben heerlijk gegeten. Als het onze dochter lag dan aten we iedere dag Sushi :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag schaal sushi besteld. Het was heerlijk vers en gevarieerd. Zeker voor herhaling vatbaar. Prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima diner en vlot op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur te vroeg, maar geeft niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, dit is ons 3de weekend dat wij een bestelling geplaatst hebben. En wij hebben er voor de 3de x van genoten. Ga zo door.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op goed op tijd en het smaakte heerlijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 1 rol besteld met zalm en tonijn maar hier zat een soort roze goedje in van gemalen vis, leek absoluut niet op de foto. De crispy was ook geen aanrader, had verwacht dat daar toch iets meer in had gezeten dan alleen een soort gefrituurde smakeloze stukjes. Voor hoeveel het kost waren de sushirollen teleurstellend. De sashimi en gyozas waren overigens wel heel erg lekker!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushischotel, goede kwaliteit. makkelijk online te bestellen

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er top en super verzorgd uit, wij hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en lekker!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals verwacht bestelling snel geleverd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en op tijd bezorgd! een dikke tien1

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut heerlijke, verse sushi, ik had het afgehaald ivm corona, maar het zat op hele mooie plastic schaaltjes en het was wederom verrukkelijk!! Zeker voor herhaling vatbaar! En hopelijk ook snel weer gewoon in het restaurant!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar duur en veel te weinig saus.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker, vers en keurig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer superlekker en zag er keurig verzorgd uit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst van bestaande boxen met een aantal wijzigingen. Is allemaal perfect opgepikt en uitgevoerd. We hebben na 2 mnd weer heerlijk sushi gegeten!!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd; op tijd bezorgd; heerlijke sushi; aanrader dus

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk perfect verzorgd . Voor herhaling vatbaar

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd. We hadden het familiemenu.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Ajam Pangang was wat hard gepaneerd. Jammer dat de saus er los bij zit. Maar dat zal een reden hebben. Alles verder heerlijk, we hadden maandmenu April en ik had nog extra kipsaté besteld, erg lekker! Precies op de afgesproken tijd bezorgd, klasse!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend; helaas was er een misverstand met de bezorging, maar de tweede keer ging het prima!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, sneller dan aangekondigd bezorgd en zelfde kwaliteit als in het restaurant zelf

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, keurig op tijd en goed warm

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Woon buiten bezorggebied, dus ben wezen afhalen. Zowel koud als warm besteld. Alles tip top in orde.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect,bezorger heeft het bij ons op tuintafel gezegd waar wij om gevraagd hadden.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten. Wel 25 minuten later dan de geplande bezorgtijd. Ook was de opmerking die wij tijdens het bestellen hadden genoteerd niet gelezen waardoor de bestelling niet helemaal klopte. Voor de rest heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren in het restaurant gegeten, meerdere keren besteld. Vers en kwalitatief erg goed!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De huisloempia was erg zout We vinden het prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geweldig!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijn restaurant komen vaak. Door de corona nu moeten afhalen. Ook dit beviel prima. Porties zijn vers en gevarieerd

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgt!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk. Afgesproken tijd. Lekker warm. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prachtige sushi’s!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chapeau. Zo'n service en dat in deze bizarre tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten Dank u wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal af te rekenen via Ideal. Keurig op afgesproken tijd bezorgd. Heerlijke sushi

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En omdat het niet helemaal goed was gegaan via thuisbezorgd kregen wij nog wat extra’s. Wat een service! Voortaan bestellen we gewoon rechtstreeks.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Keurig op tijd en zoals altijd lekkere sushi.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect op tijd, eten nog goed warm. alle gerechten heel erg lekker, enige minpuntje wakame-salade wat weinig in hoeveelheid wakame.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Eten is heerlijk en bezorgen volgens beloofd tijdvenster.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. ( afgehaald)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers, snelle bezorging, porties van de sushi waren lekker groot. Heerlijk gegeten!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

NIET COMPLEET GELEVERD . Betaald voor ruim 19 euro. Bezorg kosten + wel betaald niet geleverd Veel te duur ........😤

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, alles in orde, heerlijk eten.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Babi Panggang gegeten. Bezorging was sneller dan de verwachte tijd en had een heel vrolijke bezorger aan mijn deur. Mijn kleine aanpassing aan het gerecht was ook zonder problemen doorgevoerd.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Miljoen was erg flauw. niet zo lekker .Dit was ik van Sakura niet gewent. Ik moest er het nodige bijdoen om de smaak te verbeteren. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top wederom heerlijk gegeten!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

klein foutje toen we thuis kwamen. gebakken ananas gekregen terwijl we pansit besteld hadden. de overige gerechten van prima kwaliteit en lekker warm.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

met zijn allen heerlijk gesmuld van de sushi.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van de sushi gegeten. Hartelijk dank! De spicy maki viel minder in de smaak, mogelijk omdat de verwachting was dat deze verse vis zou bevatten maar dit anders was. Volgende keer probeer ik weer een andere sushi, geen probleem. De sushi met mango was verrassend lekker. Heerlijk als laatste gegeten.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saus was dit keer erg zout. Normaal is het een gebalanceerd gerecht. Helaas dit keer dus niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en alles was weer heerlijk!!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling stond al klaar, precies op tijd. Het smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi pangang te vet

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg duur voor wat je krijgt en moet zeggen noiet veel smaak aan

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , miste alleen de mini loempia’s

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers en warm. Top.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier krijg je altijd superlekker eten.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mistte een beetje de echter Chinese smaak, dat pittige. Verder prima.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel geleverd en heerlijk eten.

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, altijd top kwaliteit :)

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfecte smaakballans. Personeel is zeer vriendelijk. Hier rijdt ik een paar kilometer extra voor om te halen.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The mihoen was not mihoen but vermicelli overcooked and and it was not nice to eat it, after paying an extra 2,50 for it, it was not worth it. The Thai chicken was more like a sweet and sour chicken with a lot of capsicum , the roasted duck was dry . Not the quality I expected . After dinning there for many years before I have to say the quality is very poor at the moment . For the high price of 37,15 not worth it

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was warm, vers en lekker.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en de bezorging perfect

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was succesvol geplaatst, ik was al zelfs al onderweg vanaf Heemskerk, toen ik gebeld werd dat ik de bestelling ivm drukte in het restaurant niet kon komen afhalen. Ik bestel wekelijks bij Sakura, des te groter was de verbazing over deze manier van werken.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker maar er zat geen sojasaus of wasabi bij

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Voorterffelijk en lekker.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurig op tijd 1 aandachtspunt zijn de loempia’s. Handig als die liggend vervoerd worden i.p.v. op de zijkant in de zak. Wordt daardoor vettig aan een kant.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden voor de eerste keer sushi besteld maar er zat weinig bite aan. Je proefde voornamelijk de rijst. Prima voor een keertje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit!! Wat heerlijk en keurig verzorgd. Wel duur maar zeker de moeite waard. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had het idee dat de sushi niet vers gerold was. En kregen verkeerde sushi geleverd.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten.. sushi heerlijk vers. En maandmenu was tevens top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gekocht. Nog een compliment toevoeging van de Chef er bij. Exact op tijd gereed. Zeer tevreden klant, vijf sterren op z’n plaats!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gied, het was leuk geweest als er voor dat geld stokjes bij hadden gezeten.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte gewoon niet zoals verse sushi zou moeten smaken. De garnalen in de maki waren zompig en niet knapperig. De paling was erg vet. Sowieso erg kleine sushi. Naar verhouding erg duur helemaal doordat de smaak ook nog niet goed is. Helaas eens maar nooit weer.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi gegeten! Duidelijk vers gemaakt.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker gegeten en snelle bezorging.

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten, bezorging ook prima op tijd. Eten was wat aan de koude kant, had warmer gemogen bij de aflevering.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer. Voor herhaling vatbaar.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar! Netjes bezorgd & heerlijk kerstdiner

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima. Bezorging was eerst verkeerd gegaan maar go ed hersteld. Prettige bezorger en ook op de afgesproken tijd. En dat op 1e kerstdag.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alles was warm en snelle bezorging

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede porties.